20 destinații incredibil de romantice în Africa de Sud

De la vederi uluitoare la spa-uri și locuri care oferă unele dintre cele mai delicioase mâncăruri, avem lista ideală despre cum să vă stricați partenerul și să sărbătoriți dragostea.

Iată lista noastră cu unele dintre cele mai bune din Africa de Sud. Deși multe dintre acestea sunt locuri de lux, majoritatea Postează tarife speciale, astfel încât nu există un moment mai bun pentru a rezerva.

Nu scena ta? Încercați una dintre aceste pauze de weekend accesibile lângă Joburg sau 23 de escapade în sistem self-catering lângă Cape Town.

Gauteng
1. Valverde Eco Hotel, Muldersdrift
Cu acces rapid la Johannesburg și la Aeroportul Internațional Lanseria, Hotelul Valverde Eco este situat convenabil, aproape de Muldersdrift. Camera dvs. va fi o baie spațioasă în stil rustic, cu un pat dublu sau un set de paturi twin, o baie cu duș și spațiu pentru dvs. și partenerul dvs. Camerele au WiFi gratuit.
Cost: un sejur de 1 noapte pentru 2 persoane, inclusiv micul dejun evaluat la R899
Contact: rezervați online la Daddy ‘ s Deals

2. Valea Lodge & Spa, Valea Hekpoort, Magaliesberg
Aici aveți cu adevărat cele mai bune din ambele lumi: o vedere senină de pe veranda dvs., combinată cu plăcerile de a fi într-un hotel mare. Acestea includ o piscină enormă în stil stațiune, acel spa fabulos (piscină minerală încălzită, Jacuzzi, saune, meniu de tratament excelent), un pub foarte convivial, teren de tenis, babysitting și câteva opțiuni de luat masa, inclusiv pizza pe lemne livrate în camera dvs.
Cost: de la R4 210 pentru două partajare. Verificați online ofertele speciale care includ tratamente spa – merită să le rezervați în avans.
Contact: valleylodge.co.za

3. Ferma De Oaspeți Saamrus, Valea Hekpoort, Magaliesberg
Site – ul nu saamrus nici o justiție-această fermă de 500 de hectare oferă de departe cea mai privată și romantică colecție de cabane self-catering din zonă și cele mai bune vederi. Singurul dezavantaj este 4-ul 4 necesar pentru a ajunge la Hillside cottages, sau va trebui să – l înfrunți pe jos: este o plimbare de 200 până la 400 de metri în sus, dar doi bărbați puternici sunt întotdeauna la datorie pentru a ajuta la transport pentru un sfat.
Cost: de la R980 pe cabana la sfârșit de săptămână pentru single sau două partajare; R300 pe oaspete suplimentar/copil în lounge. Weekend-uri de ședere minimă de două nopți.
Contact: saamrus.co.za

4. Hornbill Lodge, Magaliesberg

Lascia un commento