9 lucruri distractive de făcut în Paarl

traseul condimentelor și fermele de vin sunt primele lucruri la care se gândesc majoritatea oamenilor atunci când este menționat Paarl. Știați că Pearl nu este doar al treilea cel mai vechi oraș din Africa de Sud și se mândrește cu cea mai lungă stradă principală, având o lungime de 12 km? Paarl găzduiește într-adevăr o gamă diversă de vinării, dar există o mulțime de alte atracții pentru a vă distra, fie pentru o zi, fie pentru un weekend. Iată 9 locuri pe care ne-a plăcut să le începem.

1. Cafeneaua Alpaca Loom și studioul de țesut
O vizită la alpaca este o zi minunată și accesibilă pentru întreaga familie. În afară de a se distra hrănind alpaca feisty, ei fac zilnic un tur de hambar Alpaca pe oră de la ora 11:00, unde puteți face și o alpaca la plimbare! Doar țineți degetele că nu vă scuipă – deși tind să facă acest lucru unul altuia mai mult decât pe oameni! De asemenea, au cămile (dromedari) care au fost utilizate în mod regulat în filmări și reclame. Veți observa, de asemenea, o lamă sau două!

Zona de joacă este perfectă! Părinții pot păstra un ochi pe copiii de la cafenea în timp ce se deda la o băutură caldă sau rece, tort, croissant, plăcintă, sau sandwich. În timp ce sunteți acolo puteți viziona doamnelor locale talentați țese eșarfe frumos moale, pături și covoare, care sunt disponibile pentru a cumpăra de la cafenea. De asemenea, au câteva jucării destul de drăguțe, inclusiv alpaca și zebre, pe care chiar și copiii mari vor dori să le ia acasă! Această afacere de familie merită vizitată și este deschisă zilnic între orele 9: 30-5: 30.

2. Amberg Art & Bucătărie
O casă în stil elvețian nu este ceva ce vedeți foarte des în Cape winelands, așa că Amberg Art & Kitchen, găsită de-a lungul pasului Du Toitskloof, este ceva puțin ieșit din comun. În timp ce proprietarii originali erau Elvețieni, noii proprietari sunt austrieci, așa că vă puteți aștepta la câteva specialități austriece în meniu. Peter și Klarisa au lucrat amândoi pentru unități cunoscute din Stellenbosch și Franschhoek înainte de a prelua Amberg în urmă cu câțiva ani, așa că vă puteți aștepta la mâncare foarte bună într-un cadru cald și vesel, înconjurat de opere de artă ale artiștilor locali.

Acestea servesc micul dejun, mese ușoare, prânzuri și cină, împreună cu un meniu pentru copii. Pot recomanda Ravioli austriece și zwiebelrostbraten lor-licitație carne de vită la grătar servit cu fasole verde învelite în slănină și Bratkartoffeln cu un sos de ceapa-cimbru. Dacă aveți cameră, deserturile lor sunt și ele delicioase! Amberg este deschis de miercuri până duminică de la 10h00 – 22h00. Restaurantul este mic, astfel încât pentru a asigura un loc este cel mai bine pentru a face o rezervare. De asemenea, sunt prietenoase cu animalele de companie prin aranjament.

3. Berg River Brewery
Când am vizitat Berg River Brewery într-o sâmbătă după-amiază totul a fost abuzz cu pregătirile pentru o recepție de nuntă. În ciuda acestui fapt, au fost prea fericiți să mă ducă pe mine și pe un prieten printr-o degustare de bere care a inclus patru dintre berile lor. Fiind într-un parc industrial, este destul de potrivit ca totul să aibă o senzație industrială de la sala de degustare până la etichetele lor, despre care am crezut că sunt fabulos abur-punk în stil! Această fabrică de bere artizanală funcționează din 2015 și a fost începută de doi prieteni care au împărtășit amândoi dragostea pentru bere și mâncare. În afară de fabricarea berilor artizanale, ei și – au construit singuri camera-și este un loc relaxat și distractiv, aproape de râul Berg, pentru a vă bucura de câteva bevvies.

În plus față de bere la robinet, există un mic meniu de gustări cu burgeri, salată de pui, pepite de pui și nachos. Ei au adesea trupe live și nopți test, cu toate evenimentele fiind promovate pe pagina lor de Facebook. În plus, puteți găzdui evenimente private acolo (cum ar fi o recepție de nuntă).

Datorită reglementărilor COVID-19, acestea sunt deschise doar vineri și sâmbătă de la ora 10:00, iar Kristal Weizz (o bere cu alcool redus, în stil German) face o bere foarte bună pentru micul dejun!

4. Monumentul Taal
Afrikaans meu este nimic scurt de îngrozitoare, dar asta nu înseamnă că nu am fost binevenit la acest monument impresionant. De fapt, sunt chiar destul de amabili pentru a traduce majoritatea lucrurilor în engleză. Monumentul limbii Afrikaans a fost proiectat de arhitectul Jan van Wijk, care și-a găsit inspirația în rocile rotunde de granit din Paarl și în cuvintele a doi autori Afrikaans, NP van Wyk Louw și CJ Langenhoven. Lucrările de construcție au început în 1972 și au fost finalizate până la sfârșitul anului 1974. Rezultatul este un feat arhitectural magnific, care este într-adevăr merită văzut atunci când vă aflați în Paarl. Dacă vă place fotografia arhitecturală, este perfect pentru asta, dar dacă este istoria care vă interesează, atunci vă puteți alătura unuia dintre tururile lor ghidate.

În caz contrar, pur și simplu să ia o plimbare și să ia în amfiteatru și bucurați-vă de vedere la Groot Drakensteinberge, Simonsberg, Klapmutskop, și munții Tafelberg. Există afișări de poezie (în Afrikaans și nu traduse) și vă puteți bucura de un picnic pe peluzele din jur (găzduiesc și picnicuri cu lună plină și picnicuri cu stele). Când ați terminat explorarea, pop în magazinul lor de cafea, care are, de asemenea, vederi impresionante asupra văii și este un loc liniștit pentru a vă bucura de un mic dejun simplu sau o masă ușoară în timp ce copiii se distrează în zona de joacă. Monumentul este deschis zilnic între orele 08: 00 – 17: 00 și merită remarcat faptul că intrarea este gratuită de ziua ta-pur și simplu ia-ți ID-ul. Intrarea pentru adulți este R40, R10 pentru studenții înregistrați (aduceți carnetul de student) și copiii cu vârsta sub 18 ani.

Lascia un commento