Το Darwin box γίνεται ο Νεότερος και μοναδικός ασιατικός παίκτης που εμφανίζεται στο Magic Quadrant της Gartner για το Cloud HCM Suites 2021

Το Darwinbox αναλαμβάνει τη θέση του στο MQ μαζί με τους βαριούς hitters όπως το SAP, το Oracle, το Workday και ανακατεύει ένα χώρο που κυριαρχείται από το ίδιο σύνολο πωλητών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η Darwinbox διατηρεί τη θέση της ως η καλύτερη λύση από τους πελάτες στην πλατφόρμα Peer Insights της Gartner με μέση βαθμολογία 4, 8 (Πηγή: Gartner peer Insights).

Η Chaitanya Peddi, συνιδρυτής της Darwinbox, παρατηρεί: “εκτός από την εξαιρετική επικύρωση της βιομηχανίας, η αναγνώριση της Gartner αναγνωρίζει αυτό που λένε οι παγκόσμιοι πελάτες μας εδώ και αρκετό καιρό – εμπιστεύονται το Darwinbox και την ικανότητά του να τα δημιουργήσει για επιτυχία στον καθορισμό του μέλλοντος της εργασίας για το εργατικό δυναμικό σε όλες τις χώρες. Είμαστε ταπεινωμένοι, σε καμία διάθεση επιβράδυνσης και δεν θα αφήσουμε καμία πέτρα για να διασφαλίσουμε ότι θα παραδώσουμε όλα όσα χρειάζονται οι πελάτες μας για να κερδίσουν.”

Αναφερόμενος στην εμπειρία και την ορμή των πελατών της Darwinbox ως δύναμη, η έκθεση Gartner αναφέρει:

“Το Darwinbox έχει ισχυρή έλξη πελατών. Επιπλέον, έχει έναν ταχέως αυξανόμενο αριθμό αξιολογήσεων πελατών στην πλατφόρμα Peer Insights της Gartner, οι περισσότερες από τις οποίες είναι ευνοϊκές.”- Έκθεση Gartner MQ 2021

Περισσότεροι από 600 πελάτες παγκόσμιων επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των JG Summit Group, Zalora, Zilingo, Tokopedia, SBS Transit, SPI Global, Indorama, Kopi Kenangan, Alodokter, Funding Societies, Nivea, Tokio, Puma, Axa έχουν ψηφιοποιήσει το HR τους με το Darwinbox.

Επιπλέον, η έκθεση εφιστά την προσοχή στο Τεχνολογικό Ίδρυμα του Darwinbox ως ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα και αποσπάσματα:

“Το Darwinbox ήταν ένας από τους πρώτους προμηθευτές που ανέπτυξαν μια σουίτα cloud HCM χρησιμοποιώντας GraphDB και microservices από την αρχή. Ο πωλητής προσφέρει επίσης ένα ελαφρύτερο βάρος, 10MB εφαρμογή για κινητά για χρήση σε περιοχές με χαμηλό εύρος ζώνης, η οποία αναδεικνύει την ευαισθητοποίηση της αγοράς και την τεχνική εκτέλεση.”- Έκθεση Gartner MQ 2021

Ο κ. Peddi μοιράζεται το “what’s next” για την εταιρεία, “ο χρόνος αυτής της συμπερίληψης είναι ιδανικός για εμάς. Το Darwinbox κάνει ήδη σημαντικά βήματα στην επέκταση της προσφοράς προϊόντων και υπηρεσιών σε πολλές νέες γεωγραφικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Μέσης Ανατολής. Εστιάζουμε επίσης σε νέα γραφεία και βασικές προσλήψεις, επεκτείνοντας δίκτυα συνεργατών, και θα κάνουμε μεγάλες επενδύσεις σε παγκόσμιους χάρτες πορείας προϊόντων – μια απόδειξη της φλογερής φιλοδοξίας μας ως οργανισμού.”

Leave a Reply