Επιβεβαιώθηκε: Ο πρωταθλητής Jollibee είναι πίσω

(SPOT.ph) Πριν από λίγες ημέρες, προσπαθήσαμε να βάλουμε Jollibee επί τόπου, όλα λόγω των υπαινιγμών έπεσε στην τοπική αλυσίδα fast-food twitter σελίδα. Πολλοί άνθρωποι στο Twitterverse είχαν τις δικές τους εικασίες σχετικά με την επιστροφή ενός “Ultimate αγαπημένο,” και από τα σταδιακά-out στοιχεία μενού, τα πιο δημοφιλή “αιτήματα” ήταν να φέρει πίσω το σκόρδο πιπέρι βόειο κρέας και Ultimate Burger Steak. Τελικά, jollibee έχει λάβει την απόφασή της, όπως το burger Champ επιστρέφει στο μενού τους από σήμερα, 30 Οκτωβρίου, όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα της αλυσίδας στο Facebook.

Εκτός από το αρχικό Champ (P150), υπάρχουν δύο άλλες παραλλαγές για να διαλέξετε. Υπάρχει το γλυκό-αλμυρό Amazing Aloha Champ (P199) με σάλτσα μουστάρδας μέλι και δύο ζουμερά δαχτυλίδια ανανά, και Bacon Champ (P185), το οποίο έρχεται με δύο λωρίδες μπέικον.

Μπορείτε να παραγγείλετε αυτά τα μπιφτέκια μέσω JollibeeDelivery.com, τη δική τους εφαρμογή, #87000, καθώς και εφαρμογές παράδοσης GrabFood, Foodpanda και Lalafood. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μέσω drive-thru και ή να το έχετε για να βγάλετε. Η σύλληψη είναι ότι είναι διαθέσιμο μόνο στα επιλεγμένα καταστήματα σε εθνικό επίπεδο, έτσι σιγουρευτείτε για να ελέγξετε τον κατάλογό τους προτού να κατευθυνθείτε έξω.

Το Champ εισήχθη για πρώτη φορά το 1984 και χαρακτηρίζεται από ένα μπιφτέκι με ένα παχύ 1 / 3 lb patty γίνεται με 100% καθαρό βόειο κρέας. Έχει επίσης κορυφή τυρί, μαρούλι και ντομάτα.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που διακόπηκε το Champ, αλλά το 2020 σίγουρα αισθάνθηκε περισσότερο από ό, τι θα έπρεπε. Jollibee ανακοίνωσε τη σταδιακή κατάργηση του αγαπημένου burger τον Ιανουάριο. Είπαν στην επίσημη δήλωσή τους ότι «υπάρχει πάντα μια πιθανότητα ότι τα παλαιά κλασικά-συμπεριλαμβανομένου του champ- μπορούν να επιστρέψουν στο μέλλον,» έτσι υποθέτουμε ότι η αλυσίδα γρήγορου φαγητού κρατά ακριβώς το λόγο τους. Νιώθουμε σαν να είμαστε οι πραγματικοί πρωταθλητές εδώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αγαπημένο στοιχείο στο μενού έκανε μια επιστροφή. Τον Οκτώβριο, η πίτα Buko, η οποία ήταν μια εποχιακή απόλαυση, έγινε ένα μόνιμο μέρος του μενού τους.

 

Leave a Reply