Αυτό το ρύζι πάπια είναι βασικά ένα κόμμα σε ένα κουτί

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχες πάπια; Αν και λιγότερο δημοφιλής από, ας πούμε, χοιρινό ή κοτόπουλο, πάπια είναι μια νόστιμη και ευέλικτη πρωτεΐνη με μια χαρακτηριστική γεύση που είναι πλούσια και ισχυρή από μόνη της, αλλά παίρνει επίσης καλά σε πολλές άλλες γεύσεις. Αν αυτό σας πήρε λαχτάρα για αυτό, έχουμε ένα uber-νόστιμη πρόταση: πηγαίνετε για ένα πιάτο ή δύο από πάπια του mister Dandan ρύζι.

Ο κύριος Ντάνταν είναι ένα εγχείρημα του σεφ Πάτρικ Γκο του Γκούτσο-Γκανγκ. Αυτή τη στιγμή, προσφέρουν το ρύζι πάπια-ένα πιάτο που τονίζει προσφορά, ζουμερό στήθος πάπιας από Guillermo Farm που είναι wok-τηγανητά με λίπος πάπιας, τζίντζερ, σκόρδο, και κρεμμυδάκια. Είναι στη συνέχεια σε συνδυασμό με πάπια λίπος Hainanese-στυλ ρυζιού και σάλτσα πάπιας-μιλάμε για επιεικής! Δεν είναι όλα heft, όμως: εξισορρόπηση του πλούτου έξω, ενώ προσθέτοντας ένα ευπρόσδεκτο τραγανότητα είναι ζωντανή διατηρημένα bok choy, αγγούρι, και ραπανάκι. Προσπαθήστε να πάρετε λίγο από τα πάντα σε κάθε δάγκωμα για να πάρετε την πλήρη αίσθηση.

Μπορείτε να πάρετε μια σόλο μερίδα του ρυζιού πάπιας για P440, ή πηγαίνετε για μια μερίδα διανομής (καλό για δύο έως τρία) για P860. Απλά κρατήστε τα μάτια σας στις σελίδες τους στο Facebook και στο Instagram για τις επόμενες ημερομηνίες που λαμβάνουν παραγγελίες. Μπορείτε να παραγγείλετε για παραλαβή και παράδοση. απλά στείλτε στον mister Dandan ένα μήνυμα μέσω κειμένου, Facebook ή Instagram.

 

Leave a Reply