Η Apple παρουσιάζει 4 εκδόσεις του iPhone 14 και της νέας σειράς Apple Watch

Η κυκλοφορία των νέων μοντέλων iPhone 14 σημαίνει μια νέα δοκιμή για την Apple για να δει αν οι πελάτες εξακολουθούν να είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν πολλά χρήματα στις συσκευές.

Η Apple παρουσίασε το iPhone 14, το iPhone 14 Plus, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max την Τετάρτη. Τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus θα λάβουν το ελαφρώς βελτιωμένο τσιπ A15 Bionic, ενώ τα iPhone 14 Pro και Pro Max θα είναι εξοπλισμένα με το νέο τσιπ A16 Bionic. Φυσικά, όλοι έχουν ακόμα καλύτερους και μεγαλύτερους αισθητήρες κάμερας που κάνουν τις φωτογραφίες ακόμα πιο όμορφες, σύμφωνα με την Apple.

Το iPhone 14 Pro και το Pro Max είναι, σύμφωνα με τον τεχνολογικό γίγαντα, η πιο προηγμένη σειρά μοντέλων Pro ποτέ. Μεταξύ άλλων, είναι εξοπλισμένα με τη λεγόμενη “οθόνη πάντα”.

Όλα τα μοντέλα μπορούν επίσης να επικοινωνούν μέσω δορυφόρου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αυτό απαιτεί άμεση θέα στον ουρανό. Η λειτουργία απαιτεί το τηλέφωνο να παραμείνει εστιασμένο στον δορυφόρο για να διατηρήσει τη σύνδεση. Η υπηρεσία δεν λειτουργεί πολύ γρήγορα, μπορεί να χρειαστούν αρκετά λεπτά για να στείλετε ένα απλό μήνυμα κειμένου. Η Apple προσφέρει αυτήν την υπηρεσία δωρεάν μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Τα νέα iPhones μπορούν να παραγγελθούν από τις 9 Σεπτεμβρίου, μετά τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τις 16 Σεπτεμβρίου.