Μπορείτε σύντομα να έχετε το διάσημο τηγανητό κοτόπουλο του σπιτιού τηγανίτας ως burger

(SPOT.ph) Περισσότερο από τις διάσημες τηγανίτες τους, Το σπίτι τηγανίτας είναι επίσης γνωστό για το κλασικό κοτόπουλο παν τους-η λήψη τους στο τηγανητό κοτόπουλο που είναι σταθερά τραγανό στο εξωτερικό και ζουμερό στο εσωτερικό, με έναν ευδιάκριτο υπαινιγμό calamansi. Θα είμαστε πάντα κορόιδα για να το έχουν με σάλτσα και ρύζι, αλλά Pancake House έχει μια νέα δημιουργία που θα σας αφήσει να απολαύσετε το εν λόγω πιάτο σε ένα εντελώς νέο φως. Ναι, βγαίνουν με το νέο Pan Chicken Burger ξεκινώντας 2 Νοεμβρίου!

Το Pan Chicken Burger’s πήρε το φιλέτο κοτόπουλου Pan Του Panecake House συν τυρί, μαρούλι, ντομάτες, αγγούρια, τουρσιά και σάλτσα χιλιάδων νησιών σε ένα ψημένο κουλούρι. Μπορείτε να πάτε για το Κλασικό, ή αναβάθμιση στο Πικάντικο Ήπια ή Πικάντικη Hot παραλλαγές για κάποια θερμότητα! Μπορείτε να το πάρετε a la carte για P185, ή να πάτε για ένα γεύμα με το μπιφτέκι, taco τσιπ, μια βουτιά τυρί, και λεπτό χυμό Maid για P249.

Το Pan Chicken Burger θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα Pancake House. Θα είστε επίσης σε θέση να το πάρετε παραδοθεί με το δόσιμο τους μια κλήση, την επίσκεψη στον ιστοχώρο τους, ή την παραγγελία μέσω GrabFood, Foodpanda, ή LalaFood.

Το Pancake House είναι ένα τοπικό franchise που ειδικεύεται στο ολοήμερο πρωινό και το φαγητό σε στιλ δείπνου. Αν ψάχνετε για άλλα στοιχεία για να προσθέσετε στην παραγγελία σας, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με οποιοδήποτε από τα μπεστ σέλερ τους. Τηγανίτες τους είναι σαφώς ελαφρύ και αφράτο και μπορεί να είχε απλό ή με διάφορες γαρνιτούρες, ενώ το βόειο κρέας Tapa τους υπέροχα αυθάδης και τέλεια με το ρύζι σκόρδο.

Το Pancake House διαθέτει υποκαταστήματα στο G/F 6780, το κτίριο Jaka, τη λεωφόρο Ayala, το χωριό Legaspi, την πόλη Makati και τα εμπορικά κέντρα LG/F Ayala The 30th, Meralco Avenue, Ugong, Pasig City. Δείτε μια λίστα με τα υποκαταστήματα του Pancake House. Για παραγγελίες παράδοσης, επικοινωνήστε με το 8887-9000, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα παράδοσης του Pancake House ή βρείτε το Pancake House στο GrabFood, το Foodpanda ή το LalaFood. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του Pancake House στο Facebook.

 

Leave a Reply