Αυτό το επιδόρπιο είναι αυτό που είναι όπως όταν Leche Flan και Graham κέικ έρχονται μαζί

(SPOT.ph) Σίγουρα, leche flan και graham κέικ είναι μεγάλη από μόνα τους-το πρώτο είναι μια ομαλή και πλούσια κρέμα με τη βαθιά γεύση της καραμέλας, ενώ η τελευταία είναι μια πολυεπίπεδη concoction του graham κροτίδες και κρέμα γάλακτος. Αλλά αυτό το μοναδικό δημιούργημα του Iloilo purveyor Bambi’s Kitchen αποδεικνύει ότι τα δύο επιδόρπια είναι ακόμα καλύτερα μαζί: γνωρίστε τον Graham de Leche!

Το Graham de Leche (P250) έχει στρώματα από leche flan, κροτίδες graham, και ελαφρώς ζαχαρωμένη κρέμα που μαλακώνει ελαφρώς το grahams σε ένα κέικ-όπως συνέπεια. Το tandem είναι ένα πιο αρμονικό, με το κέικ Graham βοηθώντας να φωτίσει το φλαν leche, ενώ το φλαν leche κάνει κάθε πιρούνι χίλιες φορές πιο επιεικής. Εκτός από την αρχική παραλλαγή, μπορείτε επίσης να το πάρετε σε Matcha (P280).

Επιπλέον, το Bambi’s Kitchen προσφέρει επίσης μια επιλογή από βασκικά καμένα cheesecake. Επιλέξτε από τις κλασικές (P300/έξι τεμάχια) ή δοκιμάστε τις γήινες παραλλαγές Matcha (P330/six) ή chocolatey Nutella (P330/six τεμάχια). Όποιο κι αν επιλέξετε, θα έχετε ένα κρεμώδες εσωτερικό με καραμελωμένο εξωτερικό, ιδανικό για να απολαύσετε με ένα φλιτζάνι καφέ.

Αν το Graham de Leche σας πήρε λαχτάρα, αλλά είστε στη Μανίλα, μην ανησυχείτε: έχουμε δίκαιο μερίδιο μας από μεγάλη mashup αντιμετωπίζει, πάρα πολύ. Μερικά από τα αγαπημένα μας είναι η Birria Queso Pares του Peñafiel και η Chokokeki της H & Co. Chokokeki.

 

Leave a Reply