Αυτό το μινιμαλιστικό καφενείο στο Pampanga αξίζει εντελώς το αυτοκίνητο

Μια αξιόπιστη δόση καφεΐνης σε ένα χαλαρωτικό μέρος είναι μια πολυτέλεια που πιθανώς δεν ξέρατε ότι θα χάσετε. Αλλά καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί διευκολύνουν, σας παρέχονται περισσότερα μέρη για να πάτε, υπό την προϋπόθεση ότι ακολουθείτε αυστηρούς κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και πρωτόκολλα ασφαλείας, φυσικά!

Έτσι, αν ψάχνετε για ένα μινιμαλιστικό καφενείο που είναι μακριά από την πόλη, αλλά δεν είναι πολύ μακριά από τη Μανίλα, τότε δεν εξετάσουμε περαιτέρω: Kalidad Καφές που βρίσκεται στο Άντζελες, Pampanga, είναι όπου μπορείτε να πάρετε τον καφέ σας καθορίσει μακριά από το μετρό-για να μην αναφέρουμε, είναι όπου μπορείτε να πάρετε κάποια IG-άξιος πυροβολισμούς, πάρα πολύ!

Οι εσωτερικοί χώροι του γραφικού καφενείου διαθέτουν τσιμεντένιο δάπεδο και ξύλινα τραπέζια με περιποιημένα λευκά countertops μπαρ και λευκούς τοίχους. Ένα βήμα μέσα στο καφέ και θα παρατηρήσετε αμέσως ότι κάθε γωνιά είναι IG-άξιος-θα θελήσετε να μαστίγιο έξω το τηλέφωνό σας αμέσως!

Το Kalidad Coffee προσφέρει ένα επιμελημένο μενού που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του καφέ και τους πεινασμένους ταξιδιώτες. Πάρτε την επιλογή σας από τα ζεστά και παγωμένα ποτά καφέ τους, το κρύο ετοιμάζω, matcha lattes, παγωμένο τσάι, και λεμονάδες. Συνδυάστε τα με την επιλογή τους από ψωμί και αρτοσκευάσματα!

Kalidad Καφές είναι ανοιχτό για δείπνο-in και να εξοντώσετε-αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε σχεδιάσει το ταξίδι σας καλά και να λάβει υπόψη ότι θα πρέπει να ακολουθήσετε τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, πάρα πολύ! Αναμένουμε υποχρεωτικούς ελέγχους υγιεινής και θερμοκρασίας και να είστε έτοιμοι να συμπληρώσετε έντυπα στοιχείων επικοινωνίας. Επιπλέον, οι μάσκες πρέπει να φοριούνται ανά πάσα στιγμή στις εγκαταστάσεις τους. Ένας πελάτης επιτρέπεται μόνο μια μέγιστη διαμονή μιας ώρας στο καφέ, και εφαρμόζει αυστηρά μια πολιτική ενός ατόμου ανά τραπέζι.

Ο καφές Kalidad βρίσκεται στη μονάδα 101, κτήριο Omnistellaar, αυτοκινητόδρομος φιλίας Fil-Am, πόλη του Άντζελες, Pampanga. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις σελίδες του Kalidad Coffee στο Facebook ή στο Instagram.

 

Leave a Reply