Το νέο ποτό διακοπών starbucks συνδυάζει τις γεύσεις της μηλόπιτας και του καφέ

(SPOT.ph) Ξέρετε ότι τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών, όταν Starbucks φέρνει έξω ποτά διακοπών τους (και τους σχεδιαστές τους). Λοιπόν, είναι η εποχή του χρόνου και πάλι! Αυτή τη φορά, θα πρέπει να εισαγάγει ένα νεοφερμένο στο χριστουγεννιάτικο ποτό lineup: το Jolly Ψημένο Apple Latte!

Το Jolly Baked Apple Latte έχει την υπογραφή espresso Starbucks », γάλα στον ατμό, και καρυκευμένα μήλα και συμπληρώνεται με σαντιγί, ένα ψιλόβροχο ψημένη σάλτσα μήλου, και ζαχαρωμένα μήλο ψεκάζει. Σκεφτείτε μηλόπιτα, αλλά σε μορφή ποτού! Μπορείτε να το πάρετε ζεστό, παγωμένο, ή ως αναμεμειγμένο Frappuccino σε P180 για το ψηλό μέγεθος, P195 για το μεγάλο μέγεθος, και P210 για το μέγεθος venti.

Starbucks φέρνει επίσης πίσω ανεμιστήρα-αγαπημένα ποτά διακοπών από τα προηγούμενα χρόνια-δηλαδή, το Toffee Nut Crunch Latte (P180/ψηλός, P195/grande, P210/venti) και Peppermint Μόκα (P180/ψηλός, P195/grande, P210/venti) ποτά. Αυτά τα ποτά είναι επίσης διαθέσιμα ζεστά, παγωμένα ή αναμεμειγμένα σε frappuccino.

Εάν προτιμάτε να παρασκευάσετε τον δικό σας καφέ στο σπίτι, η Starbucks προσφέρει επίσης ειδικά μείγματα φασολιών καφέ για την εποχή. Δοκιμάστε το Starbucks Χριστούγεννα Blend (P595/ολόκληρο φασόλι, P450/VIA, P450/origami) το οποίο έχει σκούρα ψητά φασόλια από τη Γουατεμάλα, την Κολομβία, την Παπούα Νέα Γουινέα και τη Σουμάτρα. ή το Starbucks Χριστούγεννα Blend Espresso Ψητό (P595/ολόκληρο φασόλι), το οποίο είναι μια βαθύτερη, πιο σκοτεινή έκδοση του πρώτου. Υπάρχει επίσης το Starbucks Reserve Χριστούγεννα 2020 (P695/ολόκληρο φασόλι), διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα Starbucks Reserve, το οποίο συνδυάζει μαζί φασόλια από Hacienda Alsacia, ηλικίας Σουμάτρα, και Sulawesi.

Επιπλέον, η σειρά διακοπών της Starbucks περιλαμβάνει επίσης ειδικές κατατρώεις. Μερικοί επιστρέφουν αγαπημένα, όπως το κέικ κρέπα σοκολάτας (P200/φέτα, P1,600/whole), σοκολάτα τσιπ υπερφόρτωση cookie (P95), και το κοτόπουλο Fajita Roll (P125). Αλλά έχουν νέα τρόφιμα που πρέπει να δοκιμάσετε, πάρα πολύ. Πηγαίνετε αλμυρά με το Prosciutto Cotto και Μοτσαρέλα Panzerotti (P110), Τυρώδης Σπανάκι Δέντρο (P110), Μανιτάρι Bun (P95), ή Ζαμπόν διακοπών, Eggwhite, Τυρί σε Κρουασάν Bun (P165), ή να πάρετε το σοκολάτα Chip Ντόνατ (P75) ή PBJ Ντόνατ (P75) για να ζευγαρώσει με τον καφέ σας.

 

Leave a Reply