Περισσότερα από χίλια παραδοσιακά Jeepneys θα είναι πίσω στο δρόμο αυτή την εβδομάδα

(SPOT.ph) Φαίνεται ότι θα δείτε περισσότερα παλιά jeepneys στο δρόμο αυτή την εβδομάδα! Συνολικά 23 πρόσθετες διαδρομές-με 1.333 παραδοσιακές δημόσιες υπηρεσίες Jeepneys που τίθενται για να λειτουργήσουν-έχουν εγκριθεί από το franchising και το ρυθμιστικό συμβούλιο χερσαίων μεταφορών. Πρόκειται να λειτουργήσουν ξανά την Τετάρτη 26 Αυγούστου. Δείτε τις νέες διαδρομές που πρέπει να περιμένετε παρακάτω:

Αυτά τα τζιπ έχουν δοθεί το σήμα να λειτουργούν υπό καραντίνα ακόμη και χωρίς ειδική άδεια, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Μνημονίου 2020-040. Αντ’ αυτού, στους χειριστές θα δοθούν κωδικοί QR, οι οποίοι πρέπει να εκτυπωθούν και να εμφανιστούν στα jeepneys τους.

Καμία αύξηση ναύλων δεν έχει εγκριθεί, υπενθύμισε το franchising και το ρυθμιστικό συμβούλιο χερσαίων μεταφορών (LTFRB) στη δήλωσή τους, έτσι οι μετακινούμενοι μπορούν να αναμένουν το συνηθισμένο ναύλο βάσεων P9 για τέσσερα χιλιόμετρα με ένα πρόσθετο P1.5 ανά χιλιόμετρο μετά από αυτό.

Θα πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή και τα αναμενόμενα μέτρα ασφαλείας στο πλαίσιο της γενικής κοινοτικής καραντίνας. Αυτό περιλαμβάνει τη μέγιστη χωρητικότητα μεταφοράς 50%, τους ελέγχους θερμοκρασίας και τη χρήση μασκών προσώπου και ασπίδων προσώπου, η οποία είναι υποχρεωτική τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους επιβάτες.

Μια αρχική 1.943 jeepneys επιτράπηκε πίσω στους δρόμους στις 29 Ιουλίου, λίγες εβδομάδες μετά το μετρό Μανίλα τέθηκε σε γενική καραντίνα κοινότητα (GSQ) την 1η Ιουνίου-ακολουθούμενη από μια προσωρινή επιστροφή στην τροποποιημένη ενισχυμένη καραντίνα κοινότητα στις 4 Αυγούστου έως τις 18 Αυγούστου. Μόλις ξεκινήσουν οι επιπλέον 23 διαδρομές, συνολικά 13.776 παλιά jeepneys θα είναι έξω στους δρόμους μας που πλέουν 149 διαδρομές είπε το LTFRB. Άλλες μορφές δημόσιων συγκοινωνιών έξω και περίπου είναι οι ακόλουθες:

 

Leave a Reply