3 Δεξιότητες που χρειάζεστε σοβαρά για να επιβιώσει ζουν μόνοι

Αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, πιθανότατα ανυπομονείτε να φύγετε από το σπίτι των γονιών σας. Τώρα που κάποιοι από εμάς έπρεπε να περάσουμε λίγο παραπάνω χρόνο με τους δικούς μας, αυτό το συναίσθημα είναι λίγο πιο έντονο. Αλλά τα πρόσφατα γεγονότα (βλέπε: τους τελευταίους τέσσερις μήνες) μας έχουν κάνει να συνειδητοποιήσουμε κάτι: Ενώ ζουν μόνοι είναι συναρπαστικό και ένα τεράστιο ορόσημο, θα πρέπει να γνωρίζετε τι παίρνετε σε και να είναι προετοιμασμένοι για αυτό.

Ζώντας μόνος έρχεται με προκλήσεις, και όχι μόνο μερικές ευθύνες. Εδώ είναι μερικές δεξιότητες που θα πρέπει να οξύνει για να το ταλαντεύεται-καθώς και μερικές συμβουλές για να γίνει πραγματικά αυτό:

Διαχείριση των οικονομικών σας

Ας το παραδεχτούμε: Ένα νέο μαξιλάρι έρχεται με τα πάντα, από το ενοίκιο και τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας για τη μεταφορά και τα παντοπωλεία. Μαθαίνοντας πώς να τον προϋπολογισμό απλά δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Υπολογίστε πόσο κόστος βασικά σας, και φροντίστε να αναιρέσετε τουλάχιστον τόσο πολύ από το πόσο κάνετε ανά μήνα. Σας συνιστούμε να ρυθμίσετε περίπου τα μισά από όσα απομένουν για τις αποταμιεύσεις σας και τα υπόλοιπα για μη απαραίτητα προϊόντα πρώτης ανάγκης ή μόνο εκείνες τις ημέρες που θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Pro συμβουλή: Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά για την ηλεκτρική ενέργεια, διατηρώντας τα καλώδια επέκτασης αποσυνδεδεμένα και τα φώτα σβηστά όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Μην πάρετε τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας σας για δεδομένο!

Βρίσκοντας και κάνοντας το δικό σας φαγητό

Εδώ είναι κάτι που πολλοί από εμάς θα χάσετε από τη ζωή με τους γονείς μας: Το δωρεάν φαγητό. Ζώντας μόνος σημαίνει εκκαθάριση τα γεύματά σας, είτε με το να πάρει takeout ή την εγγραφή για ένα σχέδιο γεύματος. Σας συνιστούμε να μαγειρεύετε μόνο για τον εαυτό σας, έστω και μόνο επειδή καταλήγετε να εξοικονομείτε περισσότερα χρήματα και να δημιουργείτε λιγότερα απόβλητα μακροπρόθεσμα. Και αν το μαγείρεμα δεν είναι το πράγμα σας, δεν χρειάζεται να γίνει ένα master chef. Απλά μάθετε πώς να κάνει μερικά ευπροσάρμοστα πιάτα, όπως ζυμαρικά και τηγανητό ρύζι, και είστε έτοιμοι!

Κρατώντας όλο το μέρος καθαρό

Εμπιστευτείτε μας: Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να έρθετε στο σπίτι είναι ένα βουνό από άπλυτα πιάτα, σωρούς πλυντηρίων σας σε μια καρέκλα, και βρωμιά που έφερε με τα παπούτσια σας. Έχοντας ένα καθαρό χώρο πηγαίνει πέρα από τη διατήρηση μας υγιείς-είναι εκπληκτικά καλό για τη διάθεσή σας, πάρα πολύ. Αλλά αυτό έρχεται με την πειθαρχία είτε να κάνει δουλειές σας αμέσως ή να αναιρέσει μια καθορισμένη ημέρα για να τα κάνουμε και να κολλήσει με αυτό.

Μπορείτε να κάνετε τη ζωή τόσο πολύ ευκολότερη για τον εαυτό σας με να πάρει τον εαυτό σας τα σωστά εργαλεία για τη δουλειά. Και εάν ένα από τα αγαπημένα είδη καθαρών σας είναι όπου μπορείτε να περπατήσετε γύρω από το διάστημά σας ξυπόλητος χωρίς τις ανησυχίες, η καλύτερη αμυχή θα είναι πάντα μια ηλεκτρική σκούπα.

Αν ψάχνετε να επενδύσετε σε ένα καλό για τον εαυτό σας, ελέγξτε έξω το JML eVac PMX-1 Power Max Pro ηλεκτρική σκούπα. Όχι μόνο είναι ένα αρκετά ελαφρύ grab-and-go κενό, αλλά είναι επίσης ασύρματο και επαναφορτιζόμενο-που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ξεμπερδέψετε οποιαδήποτε καλώδια τροφοδοσίας ή να διαπραγματευτείτε ποιες γωνίες του δωματίου σας μπορείτε να καθαρίσετε ανάλογα με το πόσο μακριά είναι η πλησιέστερη έξοδος.

 

Leave a Reply