Μετρό Μανίλα Πίσω Υπό GCQ Αύριο? Εδώ είναι τι να περιμένετε

(SPOT.ph) Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 17ης Αυγούστου, ο Πρόεδρος Rodrigo Duterte απηύθυνε ομιλία στο έθνος για μια άλλη ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα καραντίνας στις Φιλιππίνες. Μετρό Μανίλα και ορισμένες επαρχίες θα μετατοπιστεί πίσω στη γενική καραντίνα κοινότητα που αρχίζει στις 19 Αυγούστου, ενώ η υπόλοιπη χώρα θα έχει μια τροποποιημένη γενική κατάσταση καραντίνας κοινότητα.

Αυτές οι θέσεις είναι κάτω από τη γενική καραντίνα κοινότητας (GCQ) από τις 19 έως τις 31 Αυγούστου:
Μετρό Μανίλα
Μπουλακάν
Cavite
Laguna
Νουέβα Έκια
Batangas
Quezon
Ιλόιλο Σίτι, Ιλόιλο
Πόλη Κεμπού, Κεμπού
Πόλη Λάπου-Λάπου, Κεμπού
Ταλίσαϊ Σίτι, Κεμπού
Μιλλανίλα, Κεμπού
Κονσολακόν, Κεμπού
Με το GCQ που επιβλήθηκε σε αυτές τις επαρχίες, πρέπει να τηρούνται τα ακόλουθα μέτρα με βάση τις γενικές κατευθυντήριες γραμμές της IATF που δημοσιεύθηκαν στις 15 Μαΐου:
Ποιος μπορεί να βγει έξω;
Άτομα άνω των 21 ετών αλλά κάτω των 60 ετών
Εκείνοι χωρίς ανοσοανεπάρκεια, comorbodies, και άλλους κινδύνους για την υγεία
Άτομα που πρέπει να «αποκτήσουν βασικά αγαθά και υπηρεσίες» και άτομα που πρέπει να εργαστούν σε επιτρεπόμενες βιομηχανίες και γραφεία
Απαγορεύονται οι μη εξουσιοδοτημένες, μη απαραίτητες ή ψυχαγωγικές μαζικές συγκεντρώσεις (π.χ. προβολές ταινιών, συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις)
Οι θρησκευτικές συγκεντρώσεις επιτρέπονται για 10 άτομα ή λιγότερο
Μεμονωμένες υπαίθριες ασκήσεις, όπως περπάτημα, τζόκινγκ, τρέξιμο και ποδηλασία, επιτρέπονται εντός των περιοχών GCQ
Θα είναι λειτουργικά τα μέσα μαζικής μεταφοράς;
Όλες οι δημόσιες συγκοινωνίες θα λειτουργούν με μειωμένη χωρητικότητα με την εφαρμογή αυστηρής απόστασης ενός μέτρου μεταξύ των επιβατών
Η χρήση μασκών προσώπου και ασπίδων προσώπου είναι απαραίτητη για όλους τους επιβάτες
Το MRT-3 θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του στις 19 Αυγούστου. Τα πρώτα ταξίδια από τη Βόρεια Λεωφόρο και τη Λεωφόρο Ταφτ αναχωρούν στις 5:30 π.μ., ενώ το τελευταίο ταξίδι φεύγει από τη Βόρεια Λεωφόρο στις 9:10 μ.μ. και τη Λεωφόρο Ταφτ στις 10:11 μ.μ.
LRT-1 wil να είναι σε τακτικές ώρες υπηρεσίας τρένων από Δευτέρα έως Παρασκευή, η οποία είναι από τις 4:30 π.μ. (και για τις δύο διαδρομές) έως τις 10 μ.μ. για το τελευταίο τρένο από Baclaran και να 10:15 μ.μ. για το τελευταίο τρένο από roosevelt. Πρόγραμμα για τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες ξεκινούν στις 4:30 π.μ. (και για τις δύο διαδρομές) έως τις 9:30 μ.μ. για το τελευταίο τρένο από Baclaran και να 9:45 μ.μ. για το τελευταίο τρένο από roosevelt.

Leave a Reply