Φιλιππινέζος καλλιτέχνης σχεδιάζει τους Εκδικητές χρησιμοποιώντας μεταλλικά sharpies

Με μόνο μεταλλικά στυλό και το smartphone του, ο καλλιτέχνης Jeric Concepcion δημιουργεί εκπληκτικά ιμπρεσιονιστικά πορτρέτα των υπερηρώων της Marvel. Μέχρι στιγμής, έχει τελειώσει 14 πορτρέτα των κύριων χαρακτήρων στο Avengers, και σκοπεύει να ολοκληρώσει συνολικά 32 εικονογραφήσεις-συμπεριλαμβανομένου του Θάνου.

Ο Concepcion άρχισε να ζωγραφίζει με μεταλλικούς δείκτες sharpie όταν δεν μπορούσε να βγει για να αγοράσει προμήθειες τέχνης λόγω της πανδημίας.

“Κατά τον καθαρισμό του δωματίου εργασίας μου, βρήκα ένα σύνολο στυλό γέλη που μου δόθηκε πριν από μερικά χρόνια από Janis McGeehan. Βρήκα επίσης παλιές πινακίδες που έχουν κάποια σκίτσα σε αυτό, “ο καλλιτέχνης λέει Esquire Φιλιππίνες.

“Η μαύρη πλευρά ήταν κενή, έτσι άρχισα να πειραματίζομαι σε αρνητικό διαστημικό σχέδιο, που σημαίνει ότι τραβάς πρώτα τα κυριώτερα σημεία.”

Από κοντά, τα πορτρέτα του Concepcion φαίνονται ακατάστατα, αλλά από μακριά, βλέπετε τη σειρά και την κυριαρχία στα εγκεφαλικά επεισόδια.

«Το αποκαλώ χαοτική τάξη, επειδή τα πορτρέτα είναι πολύ ακατάστατα από κοντά, αλλά έχουν μια ισχυρή ομοιότητα με τους χαρακτήρες όταν τους κοιτάς από απόσταση», προσθέτει.

Χρειάζονται έως και έξι ώρες και πολύ χρυσό, ασήμι και χάλκινο μελάνι για concepcion να τελειώσει ένα πορτρέτο.

Παρακάτω είναι ένα time-lapse βίντεο του Concepcion στην εργασία:
Αυτή η ιστορία εμφανίστηκε αρχικά στο Esquiremag.ph. Μικρές αλλαγές έχουν γίνει από τους συντάκτες Spot.ph.

Γεια σας, Παρατηρητές! Ρίξτε μας μια λίστα στο Viber για να συμμετάσχετε στην Κοινότητά μας, κατεβάστε το δροσερό πακέτο αυτοκόλλητων και εγγραφείτε στο Chatbot μας.

 

Leave a Reply