Τέχνη για μια αιτία: Cool Εκτυπώσεις Φωτογραφία να συγκεντρώσει κεφάλαια για φιλιππίνων φωτογράφους

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία της τεκμηρίωσης των βασικών στιγμών στην ιστορία μας. Με την πανδημία COVID-19 να αλλάζει αποτελεσματικά τα πάντα γύρω μας, οι φωτογράφοι που είναι έξω και περίπου παίρνουν επίσης την πρόκληση να καταγράψουν ό, τι μπορούν σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση. Αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους χωρίς μεγάλες συναυλίες, ταξίδια junkets, ή βλαστούς μόδας για να καλύψει εν μέσω της καραντίνας-και ως εκ τούτου, εμποδίζοντας την πηγή του εισοδήματός τους. Για να βοηθήσει αυτούς τους επηρεαζόμενους εικαστικούς καλλιτέχνες, το Ταμείο Shelter πωλεί όμορφες εκτυπώσεις φωτογραφιών από την 1η Μαΐου.

Shelter Fund, μια πρωτοβουλία από τους φωτογράφους προς όφελος των φωτογράφων, διοργανώνεται από silver-το ψηφιακό βραχίονα εκτύπωσης του Katipunan με βάση Shutterspace Studios. “Μέσω των αγορών σας από τις εκτυπώσεις μας, βοηθάτε να μας κρατάτε ασφαλείς στα σπίτια μας, ικανούς να συνεχίσουμε και να συνεισφέρουμε, και το πιο σημαντικό, όλοι μας έχουμε δεσμευτεί να συνεισφέρουμε μέρος των μεμονωμένων πωλήσεών μας σε ένα κοινό ταμείο, διασφαλίζοντας ότι όλοι επωφελούνται από την αγορά σας”, ανέφερε ο όμιλος σε δήλωσή του.

Για πώληση είναι φωτογραφίες των Paco Guerrero, Jake Verzosa, Shaira Luna, Raymund Isaac, BJ Pascual, Neal Oshima, Wawi Navarroza, Albert Labrador, Toto Labrador, Jilson Tiu, MM Yu, Kira Dalena, Neil Daza, και πολλά άλλα.

 

Leave a Reply