ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Μπλε μπουκάλι καφές έχει τους λάτρεις του καφέ της Μανίλας Βουίζει

“Ζυθοποιία εγκαίρως για τις διακοπές αυτό το 2020,” η σύντομη-αλλά-γλυκό κοινωνική θέση μέσα ενημέρωσης που δημοσιεύθηκε στις 28 Οκτωβρίου διαβάσει. Ο λογαριασμός έχει διαγραφεί από τότε. Τώρα δεν βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα— σημειώστε ότι ο λογαριασμός Instagram δεν έχει ακόμα επαληθευτεί κατά τη στιγμή της δημοσίευσης. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν ακόμα υποδείξεις σχετικά με την ακριβή τοποθεσία ή το μενού που θα εξυπηρετούν, αλλά σίγουρα θα σας κρατάμε ενήμερους μόλις λάβουμε νέα.

Blue Bottle Coffee είναι ένα roaster καφέ και λιανοπωλητής που προέρχονται από την Καλιφόρνια.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον James Freeman, ένα κλαρινέτο παίκτη και πολύχρονη λάτρης του καφέ. Freeman ήταν αρχικά κάνει ακριβώς αρκετά χρήματα για να πάρει από, αλλά η εμμονή του με την κατανάλωση των πιο φρέσκων φλιτζάνια του Joe τον οδήγησε να ψητό το δικό του ακατέργαστα φασόλια στο φούρνο του Όκλαντ, Καλιφόρνια διαμέρισμά του.

Σύντομα, Freeman αποφάσισε να επίπεδο μέχρι το ψήσιμο setup του με την ενοικίαση ενός potting υπόστεγο κοντά στο διαμέρισμά του και την απασχόληση ενός παλιού Roaster Diedrich. Τελικά εγκατέλειψε τη μουσική του καριέρα και άρχισε να πουλάει τα δικά του σπιτικά φασόλια καφέ και φλιτζάνια καφέ στις αγορές των αγροτών μέσω ενός κάρρου εσπρέσο.

Μετά τους αυξήθηκε χάρη σε από στόμα σε στόμα, και από το 2005, άνοιξαν το πρώτο τους τούβλο-και-κονίαμα κατάστημα σε ένα ανακαινισμένο γκαράζ στο Σαν Φρανσίσκο. Σήμερα, έχουν υποκαταστήματα σε όλες τις ΗΠΑ, καθώς και την Ιαπωνία, την Κορέα και το Χονγκ Κονγκ.

Είναι γνωστοί για την πώληση και την εξυπηρέτηση μόνο του πιο φρέσκου καφέ.

Κατά τη στιγμή που δημιουργούσε blue bottle καφέ, Freeman ορκίστηκε ότι θα πωλούν μόνο καφέ “λιγότερο από 48 ώρες από το roaster”, έτσι ώστε οι πελάτες θα μπορούσαν να “απολαμβάνουν offee στην κορυφή γεύση”. Ορκίστηκε επίσης να χρησιμοποιήσει μόνο “τα καλύτερα, πιο νόστιμα, και υπεύθυνα προέλευσης φασόλια.” Σήμερα, συνεργάζονται απευθείας με τους αγρότες σε όλο τον κόσμο για την πηγή μεγάλη γεύση και βιώσιμη καφέ.

Τα καφέ τους έχουν μια καθαρή, μινιμαλιστική εμφάνιση.

Φυσικά, είναι όλα σχετικά με τον καφέ, αλλά σίγουρα δεν βλάπτει ότι τα καταστήματά τους είναι τόσο αναζωογονητική για τα μάτια, όπως είναι ένα φλιτζάνι καφέ τους στη γλώσσα. Θα μπορούσαμε να αράζουμε εδώ όλη μέρα.

 

Leave a Reply